Změny v psaní komentářů

Změny v psaní komentářů

Vážení čtenáři našeho webu, kvůli zvyšujícímu se přílivu podvodníků a spamerů v komentářích na našem webu, jsme nuceni zavést opatření, která zamezí zveřejňování odkazů na podvodné stránky, propagandisticky zaměřených komentářů, či odkazů na pornografické stránky. Abychom tomuto zamezili, zavádíme na našem webu povinnou registraci pro zveřejňování komentářů. Jinými slovy, pokud budete chtít napsat komentář, budete si buďto muset založit účet, anebo se přihlásit k již existujícímu účtu. Pevně věříme, že Vám tato změna zpříjemní procházení webu a zároveň Vás příliš neomezí při psaní komentářů, i když celý proces bude samozřejmě o něco složitější. Z toho důvodu zde najdete návod, jak si založit účet pro psaní komentářů.

1.

Jako první si rozklikněte libovolný článek na našem webu. Sjeďte na jeho konec do sekce komentářů a zde klikněte na odkaz „přihlásit“.

2.

Následně budete přesměrováni na přihlašovací stránku, kde pod oknem s přihlášením kliknete na tlačítko „Registrace“. V případě, že již máte účet založený, vyplňte pole uživatelského jména a hesla a klikněte na „Přihlásit se“.

3.

Po kliknutí na tlačítko „Registrace“ se zobrazí další okno, ve kterém vypíšete libovolné uživatelské jméno a Váš e-mail. Zde znovu kliknete na tlačítko „Registrace“.

4.

Po tomto odeslání registračního formuláře si zkontrolujte e-mailovou schránku (toho e-mailu, který jste použili k registraci). Zde byste měli nalézt e-mail od WordPressu. Ten otevřete a po kliknutí na první odkaz budete přesměrováni na poslední stránku, kde si vytvoříte heslo k Vašemu účtu.

5.

Vaše zvolené heslo by mělo být dostatečně silné. Chráníte si tak nejen Váš účet na našem webu, ale i Váš e-mail a všechno k němu připojené. Mějte na paměti, že výběr správných hesel je důležitý kdekoliv, nejen na našem webu. Následně klikněte na „Uložit heslo“.
Příklady lehce prolomitelných hesel:
Jméno123
qwerty
Datum narození
Jména příbuzných z rodiny

6.

Po úspěšném vytvoření Vašeho hesla budete přesměrování na stránku, kde kliknete na „Přihlásit se“. Následně vyplňte vaše uživatelské jméno nebo e-mail a heslo, které jste si vytvořili. Naposledy kliknete na „Přihlásit se“ a jste u konce! Nyní opět můžete psát komentáře na našem webu.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..